Anasayfa Haberler

Haberler

Batman’da Proje Tanıtım Toplantısı

Türk Kalp Vakfı Proje Koordinasyon Birimi ve Kalp Sağlığı Birimi tarafından, Batman merkezde faaliyet gösteren okulların müdürlerine ve rehberlik öğretmenlerine yönelik bir proje tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Proje Koordinasyon Birimi tarafından Sivil Toplum Diyaloğu Programı ve proje hakkında bilgilendirme, Kalp Sağlığı Birimi tarafından ise proje kapsamında yapılacak bilinçlendirmede kullanılacak içerik hakkında bilgilendirme yapıldı.

Taksim Point Hotelde Çalıştay

Türk Kalp Vakfı Başkanı Sn. Kenan GÜVEN, Türk Kalp Vakfı Onursal Başkanı Arb. Av. Çetin YILDIRIMAKIN, İtalya Kalp Vakfı Başkanı Sn. Emanulla FOLCO ve Proje Koordinatörü Sn. Şebnem ÖREN proje ile ilgili bilgilendirmelerde bulundular.

Taksim Point Hotelde Kongre

Projenin, kalp sağlığı açısından kısa vadede Batman halkına, uzun vadede tüm Türkiye’ye sağlayacağı yararların anlatıldığı ve tanıtıldığı toplantıda, kalp damar hastalıklarından ölümlerin en aza indirilmesinde koruyucu hekimliğin ve bilgilendirmenin önemine değinildi.

Taksim Point Hotelde Basın Toplantısı

Toplantıda; Kalp Vakfı Başkanı Sn. Kenan GÜVEN, İtalya Kalp Vakfı Başkanı Sn. Emanuella FOLCO ve Proje Koordinatörü Sn. Şebnem ÖREN sunum yaptılar.

Türk-İtalyan Kalp Sağlığı Formu (Batman /Skype Görüşmesi)

Türk Kalp Vakfı, İtalyan Kalp Vakfı, Batman Valiliği, Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından oluşturulan Türk-İtalyan Kalp Sağlığı Forumu (TIHF) çerçevesinde, Skype üzerinden yapılan ilk toplantı gerçekleştirilmiştir.

Türk Kalp Vakfında Proje Koordinasyon Toplantısı 4

Türkiye'deki ilk ikili toplantı kapsamında hem teknik hem de idari konular her iki Vakıf arasında değerlendirilmiştir.

Merkezi Finans ve İhale Birimi İzlemesi

Teknik Destek Ekibinden Hibe İzleme Uzmanı Barış UYSAL ve Mali İş Birliği Başkanlığından AB İşleri Uzmanı Meltem Bektaş BAYRAMBEY proje izlemesi yaptılar. Çalışmaları başarılı bulduklarını, bu kadar kısa sürede güzel ve doğru işler yapılmasından dolayı da taktirlerini ilettiklerini belirttiler.

İtalyan Kalp Vakfı ekibi ile akşam yemeği

Türk Kalp Vakfı tarafından, İstanbul’a gelen İtalya Kalp Vakfı Yetkililerine bir akşam yemeği düzenlendi.

Batman Ziyareti

Türk Kalp Vakfı Başkanı, Proje Koordinatörü ve Yerel CVH Koordinatörü tarafından oluşan Türk Kalp Vakfı heyeti (TKV) tarafından Diyarbakır ve Batman’da çeşitli temaslarda bulunulmuştur.

Skype üzerinden Proje Koordinasyon Toplantısı 3

Skype üzerinden İtalya Kalp Vakfının isteği üzerin ek bir proje koordinasyon toplantısı yapıldı.